Web para Tea Difusió Cultural

El proyecto.

noviembre 2020
rediseño y mantenimiento web

TEA DIFUSIÓ CULTURAL es una empresa dedicada a la divulgación de la cultura y la natura exclusivamente a nivel escolar. A través de su web, ofrecen una serie de experiencias para conocer mejor la naturaleza que nos rodea y nuestro patrimonio cultural.

En principio contactaron con el estudio porque estaban teniendo problemas con su web, no recibían los mails correctamente y la página presentaba problemas.

Después de unas semanas trabajando sobre su web, decidimos actualizar para mejorarla tanto a nivel técnico como en experiencia de usuario.

El resultado es una web más visual y amigable, fácil de usar, dirigida principalmente a maestros y profesores que buscan información sobre las actividades que se pueden realizar por cursos y/o temáticas, así como las novedades.

Os dejamos con el antes y el después. ¿Os gusta el resultado?. La podéis ver en acción en www.teadifusiocultural.com

Pantallazos web Tea Difusió Cultural Antes
Pantallazos web Tea Difusió Cultural Ahora
Testimonio del cliente

Som una empresa que tenim una pàgina web des d’on els nostres clients es comuniquen amb nosaltres per contractar els nostres serveis i nosaltres els hi confirmem aquests serveis per correu electrònic. Fins aquí tot ben normal, si no fos perquè des de fa un parell d’anys les comunicacions dels clients no ens arribaven bé (cap entrava al nostre correu, vam haver de crear un correu particular per rebre-les, i moltes es perdien pel camí) i les que ens arribaven per altres vies i contestàvem tampoc arribaven als clients perquè els nostres correus entraven sempre al seu correu brossa i si no ho miràvem expressament no ho veien.

Total, que portàvem dos anys perdent clients i necessitàvem arreglar els dos problemes per poder sobreviure. Així que durant els darrers dos anys hem anat contractant diferents empreses d’informàtica perquè ens ho solucionessin però no hem tingut èxit, o no ho aconseguien o no ens feien ni cas. Finalment, per sort, hem anat a parar a SIMILARES DESIGN i la Sandra ens ha fet cas des del primer moment i ens ho ha arreglat tot. No ha estat fàcil perquè ens ho arreglava i al cap d’uns dies es tornava a espatllar. Però no ens ha deixat per impossibles i a base d’insistir-hi ens ho ha solucionat!! Estem encantats amb la seva dedicació.

Moltes gràcies Sandra!

EMMA
¿Quieres ver qué mas dicen de SIMILARES DESIGN?